CODESYS trainingen

CODESYS training

Belangrijke informatie: zolang het Corona virus onder ons is en de 1,5m afstand regel geldt, worden de trainingen online gegeven om geen risico te lopen het virus verder te verspreiden!

Software wordt steeds belangrijker bij de keuze van een automatiseringssysteem. Gedegen kennis maakt het mogelijk de applicatie snel, overzichtelijk en beheersbaar op te stellen. De basis is een goede kennis van de programmeermethode en het programmeerpakket. Wij kunnen u hierbij helpen. Volg daarom bij ons één van onze CODESYS trainingen.

CODESYS Training

Volg bij ons een CODESYS training om snel en gedegen opgeleid te worden tot het juiste niveau.

Als CODESYS specialist kunnen wij u tot elk niveau opleiden. Van CODESYS basistraining tot en met trainingen voor de “professional developer tools” zoals OOP, UML, Test Manager, etc. Daarnaast zijn trainingen mogelijk voor het “op de juiste manier” opzetten van libraries en/of het maken van Visualisaties. Kortom, wat u ook wilt weten over het programmeren van uw CODESYS applicatie, hiervoor kunt u bij ons terecht. Om u in te schrijven voor een training kunt u een e-mail sturen aan info@extendsmartcoding.nl of klik hier.

Hieronder volgt een korte omschrijving van een aantal standaard trainingen, maar schroom niet om contact met ons op te nemen over uw specifieke wensen.

CODESYS trainingen

CODESYS basistraining

De eerstvolgende algemene basistrainingen CODESYS V3 te Ridderkerk staan gepland voor:
woensdag 27 – donderdag 28 januari 2021 (VOL)
woensdag 24 – donderdag 25 februari 2021
woensdag 14 – donderdag 15 april 2021

Klik hier voor een overzicht van de inhoud en de kosten van deze training.
Klik hier om u in te schrijven of stuur een e-mail aan info@extendsmartcoding.nl.

CODESYS visualisatie training

De eerstvolgende algemene CODESYS V3 Visualisatie trainingen te Ridderkerk staan gepland voor:
woensdag 3 februari 2021
woensdag 21 april 2021
Klik hier voor een overzicht van de inhoud en de kosten van deze training.
Klik hier om u in te schrijven of stuur een e-mail aan info@extendsmartcoding.nl en wij nemen contact met u op.
De kosten van de training zijn € 400,- netto per persoon.

CODESYS OOP training

CODESYS “Object Georiënteerd Programmeren”. In één dag worden de grondbeginselen van het OOP programmeren uitgelegd. Thema’s als het gebruik van methods en interfaces wordt uitgelegd alsmede wat overerving en polymorfisme inhoud en hoe het toegepast kan worden binnen een CODESYS applicatie.
De eerstvolgende CODESYS OOP trainingen te Ridderkerk staan gepland voor:
woensdag 10 februari 2021
donderdag 22 april 2021

Klik hier om u in te schrijven of stuur uw e-mail aan info@extendsmartcoding.nl en wij nemen contact met u op.
De kosten van de training zijn € 400,- netto per persoon.
De CODESYS V2.3 en CODESYS Softmotion trainingen duren twee dagen. Dit zijn trainingen die we enkel klant- of projectspecifiek geven. Een datum wordt in overleg bepaald.
Stuur uw aanvraag naar info@extendsmartcoding.nl en wij nemen contact met u op.

Er worden regelmatig overige trainingen georganiseerd. Informeer naar de data en prijzen door een e-mail te sturen met uw interesse naar info@extendsmartcoding.nl.


We hebben gemerkt dat klanten bij voorkeur een CODESYS maattraining wensen om direct op de applicatie in te gaan en niet vertraagd te worden door algemene oefeningen. Ook hierbij kunnen we u helpen. U kunt zelf aangeven welke onderwerpen u of uw bedrijf behandeld wil hebben. Ook hiervoor kunt u uw vraag en/of interesse naar info@extendsmartcoding.nl sturen. Wij maken voor u een gepaste aanbieding.