Diensten

CODESYS_Premium_System_Partner

Extend Smart Coding is dé CODESYS specialist binnen de Benelux. Wij leveren als CODESYS System Partner, Trainingen. Daarnaast leveren we de volgende services:

  • Als CODESYS System Partner kunnen we de CODESYS applicatie schrijven voor uw toepassing. We hebben jarenlange ervaring in het schrijven, testen en debuggen van IEC 61131-3 code. Voor iedere toepassing, van simpele ladder code tot het opzetten van de architectuur van uw toepassing. Alles is mogelijk.
  • Het CODESYS pakket bevat tevens de optie voor het maken van uw visualisatie t.b.v. het grafisch weergeven van uw besturing. Daarnaast bevat het een motion module met geavanceerde mogelijkheden. Ook hierbij kunnen we u helpen en/of voor u de applicatie volledig uitwerken.
  • In vele gevallen wilt u de code hergebruiken voor andere applicaties en/of ze verspreiden aan uw klanten en/of verkopen in de CODESYS store. Wij kunnen u helpen bij het opzetten van de bibliotheken. Deze kunnen zowel Functies als functie-blokken bevatten, maar het maken van Visualisatie Extensions (eigen visualisatie elementen gemaakt met de Visual Elements Toolkit) bevat tevens tot de mogelijkheden.
  • Er zijn vele besturingen beschikbaar op de markt. Indien het u niet lukt om de meest geschikte te vinden, of als u twijfelt of u wel de juiste besturing heeft gekozen, dan kunnen we u hierin bijstaan met adviezen. Extend Smart Coding is een volledig hardware onafhankelijk bedrijf en dus niet gebonden aan een bepaalde hardware leverancier. U kunt van ons dus altijd een open en eerlijk advies verwachten.
  • Het CODESYS automatiseringspakket bevat vele opties waarvan de mogelijkheden misschien niet direct duidelijk zijn. Wij kunnen u helpen en adviseren om het maximale uit het pakket te halen.

Heeft u behoefte aan één van bovenstaande of andere diensten, stuur dan een e-mail naar info@extendsmartcoding.nl en vraag naar de mogelijkheden.